Afla totul despre noul parchet in trend - parchetul PVC!

Parchetul PVC este senzaţia anului în materie de acoperire sol şi design interior. Acest parchet versatil a intrat timid pe piaţa din România, în urmă cu câţiva ani, dar a cucerit treptat clienţii şi specialiştii în design interior datorită calităţilor sa

Parchetul din PVC este una din multele opțiuni pe care le ai dintr-o gamă largă de parchet. Acest tip de parchet este recunoscut pentru elasticitatea lui și pentru rezistenţă în ciuda grosimii sale mai mici în comparație cu alte tipuri de parchet. Iată de ce ar parchetul PVC ar putea fi o alegere potrivită pentru casa ta!

Calitățile parchetului din PVCCel mai mare avantaj al acestui tip de parchet este acela că are o rezistență crescută la umezeală.

Totodată se montează rapid, este mai ușor de curățat, iar materialul este un bun izolator fonic. Unde mai pui că prețul său nu este unul ridicat, mai ales în comparație cu parchetul stratificat sau cu cel din lemn masiv.

Dacă nu ai un buget prea mare la dispoziție, poți alege parchetul PVC alb "White wood", cu grosime de doar 1.8 mm. Este recomandat pentru baie și dormitor, are rezistență medie la trafic, iar tipul de montaj este prin adeziv.

Dacă vrei un parchet PVC recomandat pentru toate camerele (inclusiv baie şi bucătărie) poți alege parchetul natur "Wembley", cu grosime de 2 mm. Are rezistență ridicată la trafic, iar montajul se face cu adeziv.

Grosimi și nuanțe diferite pentru parchetul PVCUn alt avantaj al acestui tip de parchet este acela că îl găsești în grosimi și nuanțe diferite, dar și cu tipuri diferite de montaj.

Poți alege, de exemplu, parchetul PVC alb unt "White" cu montaj click. Are o grosime de 3.2 mm și rezistență medie la trafic.

O variantă de parchet ceva mai gros şi mai scump, dar ultra rezistent şi excelent izolator fonic este parchetul PVC "Camden Note" cu montaj tip click. Are o nuanţă elegantă - natur închis, o grosime de 4.2 mm şi rezistență ridicată la trafic. Nu în ultimul rând, este recomandat pentru toate camerele (inclusiv baie şi bucătărie).

Parchet PVC - ce plintă alegiCând montezi parchetul, nu uita că ai nevoie și de plintă. Aceasta se aplică în partea de jos a pereților pentru a-i apăra împotriva loviturilor și a umezelii.

Poți alege plinta parchet PVC "Country" în nuanţa stejar, cu dimensiunea 55 x 2500 mm, ce are și canal pentru cablu. Găseşti toate nuanţele şi dimensiunile de plinte pentru parchet aici. Doar să măsori bine dimensiunile înainte să cumperi!

Dacă ai nevoie de parchet PVC la calitate superioară și preț decent, sfătuieşte.te cu specialiștii noștri în oricare din magazinele Leroy Merlin. Te aşteptăm cu drag!