Amenajează-ți casa în stil Esenţial!

Stilul de amenajare ESENŢIAL este unul simplu, curat și concret, cu care nu vom da greș niciodată în amenajarea locuinței. Cromatica Esenţial pornește de la alb, trece prin tonuri de gri şi bej ca să ajungă spre negrul folosit pe spații reduse.

Amenajarea in stil Esenţial este accesibilă, rapidă și se bazează pe finisaje, mobilier și decorațiuni nepretențioase. Indiferent de buget, preferinţe sau pricepere în potrivire cromatică, cu elementele acestui stil putem obține un spațiu cu bun gust, funcțional și aerisit.

Amenajare în stil Esenţial: pardoseala

Pardoseala din parchet laminat o alegem atât pentru montajul simplu și rapid, pe care îl putem realiza cu puțină pricepere chiar și noi, dar și pentru prețul avantajos.

Tips & Tricks - Pentru dormitoare putem alege mochetă, cu avantajul pe care aceasta îl aduce la nivelul calității aerului. Ştiai că mocheta are rolul de a atrage particulele de praf, care nu se mai ridică în aer și se recomandă mai ales în camerele copiilor? Mocheta asigură totodată și izolare termică la nivelul pardoselii. Într-adevăr, necesită o curățare și aspirare frecventă, dar nu mai des decât parchetul.

Amenajare în stil Esenţial: pereţii şi mobilierul

Pereții albi și mobilierul din PAL în culori deschise sunt gândite pentru a asigura suficient spațiu destinat depozitărilor diverse. Dispar contrastele, iar liniile drepte ale mobilierului transformă spațiul într-unul curat și organizat.

“ Stilul Esenţial cuprinde produse de bază, foarte funcţionale. Acest stil decorativ se adresează celor care nu sunt interesaţi de design interior, ci de elemente "curate", simple, solide, care funcţionează pentru ei. ” Christophe Sapena, Trends Manager - Art Direction LEROY MERLIN

Amenajare în stil Esenţial: iluminarea, ţesăturile, accesoriile

Corpurile de iluminat și galeriile perdelelor / draperiilor aduc accente de metal cu finisaj cromat sau satinat, însă linia simplă se păstrează.

Țesăturile le vom alege în tonuri uni de alb și crem, fără textură sau model, ușor de întreținut dar și de asociat cu restul elementelor. Accesoriile sunt puține, însă aducem personalitate prin tablouri și postere, majoritatea în alb și negru sau cu imagini abstracte.

Nu uita! Oricând vrei să faci o amenajare în casă, doar câteva elemente pot schimba întreaga atmosferă. Câteva perne, o lustră, un covor sau o piesă de mobilier... te ajutăm să le alegi, pas cu pas. Amenajarea nu a fost niciodată mai uşoară!

Descoperă şi celelalte stiluri de amenajare în Ghidul de Stiluri LEROY MERLIN. Află ce elemente presupune fiecare stil decorativ şi cum îl poţi aduce la tine acasă cu doar câteva obiecte!

Împreună construim ACASĂ. Spor la (re)amenajare!