Video si pedagogie

Aspirator pentru geamuri Bosch GlassVAC

Bosch GlassVAC

Soluţie ingenioasă pentru curăţarea geamurilor

Sărbătorile de Paşte se apropie cu paşi repezi, prilej cu care fiecare dintre noi are în plan o curăţenie generală în casă şi masină. În acest scop, Bosch ne vine în ajutor cu un aspirator pentru ferestre şi suprafeţe lucioase: Bosch GlassVAC.

Bosch GlassVAC este singurul aspirator pentru geamuri care are încorporată tehnologia AeroTwin a ştergătoarelor de parbriz Bosch.

Cu o durată de viaţă ridicată, aspiratorul GlassVAC poate fi utilizat cu succes atât pentru curăţarea imaculată a ferestrelor, oglinzilor şi parbrizelor, cât şi a faianţei sau cabinei de duş.

Una dintre componentele cele mai importante ale acestui dispozitiv extrem de util familiilor este ştergătorul auto cu înveliş din cauciuc patentat, care susţine alunecarea uşoară pe suprafeţe şi conduce la o curăţare perfectă, fără a lăsa urme.

În zilele noastre, timpul a devenit extrem de preţios, acesta fiind un motiv în plus pentru care recomandăm acest dispozitiv ideal pentru curaţenie. Aspiratorul Bosch vine cu un design revoluţionar, este foarte uşor de manevrat comparativ cu produsele similare de pe piaţă, curăţând rapid suprafeţele - inclusiv marginile acestora. Acumulatorul oferă o durată de funcţionare continuă de până la 30 de minute. Capul detaşabil oferă posibilitatea de schimbare a duzei de aspiraţie pentru utilizări diferite.