Brazi artificiali si brazi decorativi reciclabili

Dacă ideea de a avea un brad natural de Crăciun nu-ți surâde, alegerea unui brad artificial devine o opțiune ale cărei avantaje probabil îți sunt cunoscute. Să le trecem în revistă, apoi să vedem ce brazi artificiali sunt disponibili la Leroy Merlin!

Avantajele bradului artificialBrazii artificiali sunt disponibili în diverse modele și culori. De exemplu, în magazinele Leroy Merlin găsești brazi artificiali verzi simpli, albi complet ninși, cu conuri și vârfuri albe sau cu luminițe deja montate. Toate aceste tipuri pe diverse dimensiuni.

Din bradul artificial nu cad ace - o mare bucurie când vine vorba despre curățenie.

Un brad artificial va rămâne la fel de verde an de an. Nu cumperi unul nou în fiecare an și nici nu pierzi timp căutându-l pe cel mai verde și mai frumos. Atât de simplu!

P. S. Dacă ești un susținător al materialelor reciclabile, poți alege un brad decorativ de dimensiuni medii, din lemn sau carton. De exemplu, un mini brad din lemn, cu ghinde și conuri naturale, la 67 cm înălțime.
*mai multe tipuri de brad artificial în galeria foto de mai jos

Tipuri de brad artificialÎnainte de a alege un brad artificial de Crăciun, este ideal să vezi cât mai multe modele. Nu se știe ce model descoperi că este preferatul tău! În principiu, sunt două criterii clare: dimensiunea și nuanța.

În acest sens, una dintre cele mai populare alegeri în Leroy Merlin este bradul artificial Colorado de 120 cm înălțime, cu o nuanță foarte apropiată de cea naturală și cu o dimensiune ”numai bună” de așezat aproape oriunde.

Brazi artificiali miciDacă ai puțin spațiu la dispoziție sau vrei să îl faci cadou, te poți orienta spre un brad artificial mic. De exemplu, un brad artificial Colorado de 60 cm. O să-l așezi, fără probleme, pe birou sau pe masă.

Brazi artificiali albiDacă vrei ca bradul tău să arate diferit de cei verzi clasici, mai exact, să fie „deja nins”, ai la dispoziție brazii artificiali albi. Sau parțial albi - de exemplu, bradul artificial Frosted Norway de 210 cm. Cu un aspect impunător și un design foarte reușit, acest brad te duce cu gândul direct la Crăciunurile de altădată.

Brazi artificiali deja împodobițiDacă vrei să nu îți ocupi timpul cu împodobirea bradului, ai la dispoziție varianta de brad artificial gata împodobit. La Leroy Merlin găsești, impresionantul brad artificial Prelit de 210 cm înălțime, cu instalație luminoasă deja montată.


Bineînțeles, te poți sfătui, gratuit, cu consultanții noștri ca să afli mai multe detalii despre ofertele existente. Tot în magazinele Leroy Merlin vei găsi, pe lângă o gamă largă de brazi artificiali, tot ce ai nevoie pentru decorarea lor: suporți, decorațiuni, globuri și vârfuri.
* Le găseşti pe toate în magazin, în perioada 21.11 - 26.12, în limita stocului disponibil!