Brazi naturali Leroy Merlin. Voucher cadou!

Bradul este elementul central al Sărbătorilor de iarnă. Practic, imaginea bradului aproape că se confundă cu Crăciunul, iar fără brad nu poți vorbi despre iarnă, Mos Crăciun și cadouri.

Brazi naturali de CrăciunBrazii de Crăciun naturali tăiați sunt, în continuare, cea mai populară alegere.

În magazinele Leroy Merlin tipurile de brad natural diferă în funcție de coroană, desime, înălțime sau soi, însă unul dintre cei mai achiziționați este bradul Abies Nordmanniana, cu înălțime între 175 și 225 cm.

În general însă, înălțimea brazilor naturali disponibili în magazinele noastre este cuprinsă între 60 - 175 cm (pentru brazii la ghiveci) și 100 - 250 cm (pentru brazii tăiați).
*mai multe tipuri de brad natural, în galeria foto de mai jos

Brazi naturali în ghiveciDacă vrei un brad pe care apoi să îl poți planta în curte, atunci trebuie să alegi un brad natural în ghiveci.

Un bun exemplu este bradul Abies Nordmanniana în ghiveci, cu înălțime între 80 și 100 cm, care își poate păstra mirosul și frumusețea naturală o perioadă mai lungă de timp. După Sărbători poți păstra spiritul Crăciunului pe toată perioada anului!

Voucher - cadou Leroy pentru returnare brazi tăiațiGrija pentru natură este una dintre prioritățile Leroy Merlin, așa că ne-am gândit la binele tuturor pentru perioada de după Sărbători - pentru tine și bradul tău.

Mai întâi, alegi un brad natural tăiat din magazinul nostru. Apoi, după ce acesta se usucă, vii cu el (și cu bonul fiscal păstrat) la oricare magazin Leroy, unde vei primi un voucher de 25 lei. Voucherul îl vei putea folosi pentru cumpărături în oricare magazin Leroy, în perioada 3 ianuarie – 16 februarie.
* Toate detaliile despre voucher brad - aici și în galeria foto de mai jos.

Nu uita de suportul pentru bradCu cât este mai mare bradul de Crăciun, cu atât are mai multă nevoie de un suport - pentru stabilitate, udare sau chiar design.

Astfel, poți alege fie un suport de brad cu rol practic dar și estetic, așa cum este suportul de brad în formă de Stea, fie un suport de brad din fier, care ne amintește de Crăciunul copilăriei, așa cum sunt suporturile de brad cu 3, 4 sau 5 picioare. O altă opțiune este suportul de brad cu rezervă de apă, care te ajută să menții mai mult timp bradul într-o stare bună, cât mai verde și plăcut mirositor. Găsești toate modelele de suporturi pentru brad aici.

Bineînțeles, te poți sfătui gratuit cu consultanții Leroy Merlin ca să afli mai multe detalii despre ofertele existente pentru brazi naturali, tăiați sau în ghiveci.

Tot în magazinele Leroy Merlin vei găsi, pe lângă o gamă largă de brazi naturali, tot ce ai nevoie pentru decorarea lor: globuri, beteală, decorațiuni, ornamente și vârfuri.
* Le găseşti în perioada 21.11 - 26.12, în limita stocului disponibil, pe leroymerlin.ro și în toate magazinele noastre!