Cabină de duș sau cadă? Iată 3 avantaje pentru înlocuirea căzii cu un duș

Rapid și stimulant pentru trezirea de dimineață, lung și calmant ca să îți destindă seara, dușul te seduce prin multiple beneficii. Iată 3 moduri prin care poți să înlocuiești ușor cada cu un duș și să-i dai un aer tineresc

1. Un duș care se instalează într-o zi
Chiar și fără lucrări complexe, îți poți transforma baia într-o zi! Îți poți lua rămas bun de la cadă pentru a face loc unui duș modern, spațios și confortabil.

2. Un duș estetic, cu tot confortul într-o clipită
Visezi la mai mult spațiu, la alte culori și la un stil nou? Iată câteva sfaturi pentru a îți moderniza baia și a îți înlocui cada cu un duș, fără lucrări prea mari. Odată scoasă cada, nivelează peretele, montează o cădiță de duș și un geam de duș transparent.
Recomandare: geamul de duș transparent are mai multe avantaje: mărește vizual spațiul, pune în valoare faianța cabinei de duș și previne stropirea cu apă. Tratat împotriva petelor, îți face mai ușoară viața de zi de zi.

3. Un duș cu rigolă
• Un duș cu rigolă în locul căzii
• Multă lume visează încă la dușul cu rigolă, foarte la modă. Acesta își croiește drum în baia ta și se impune cu grație pentru a îți oferi o stare de bine la 360°! Este ușor de personalizat, deci poți alege decorul care îți încarcă bateriile...
• Geamul fix este perfect adaptat la dușurile cu rigolă. Acesta simplifică accesul în duș din lateral, împiedicând în același timp împroșcarea stropilor în baie.
• Dușul cu rigolă este ușor de recunoscut datorită cădiței aflate la același nivel cu solul. Cădița de duș poate fi placată și reglată în înălțime pentru a se ajusta perfect la gustul tău. Asigură o etanșeitate perfectă și un debit optim de evacuare.
• Această coloană de duș îmbină eleganța și confortul: para înaltă extraplată poate fi orientată pentru a difuza o ploaie fină acolo unde doriți, în spatele peretelui despărțitor se ascund două polițe de depozitare foarte practice, iar duza amestecă aerul și apa pentru a îți relaxa ceafa și umerii.