Cadouri Crăciun – pentru el, ea, copii, seniori

Crăciunul este o ocazie excelentă de a oferi cadouri celor dragi. Desigur, nu este mereu simplu, de aceea avem pentru tine zeci de idei de cadouri pentru toate gusturile şi toate vârstele – jumătatea ta, copiii sau nepoţii, părinţii sau rudele!

Cadouri de Crăciun pentru ELBărbații apreciază de multe ori cadourile care, pe lângă un design frumos, au și o utilitate practică.

Un bărbat modern sau cu simţul umorului va aprecia cu siguranţă o căciulă de Moş Crăciun sau o cană cu tematică, din care poate servi o băutură caldă în zilele de iarnă. Ce părere ai despre Cana Merry Christmas sau cana cu mustață pentru şi mai multă bună dispoziție?

Bărbatul elegant va aprecia decorațiunea de brad cu ceas – un cadou vintage cu rol dublu, în timp ce un bărbat tradiţionalist va primi cu entuziasm un brad Abies Nordmanniana în ghiveci.
* mai multe idei de cadouri pentru EL în galeria foto de mai jos

Cadouri de Crăciun pentru eaNu este nicio noutate faptul că femeile sunt foarte atente la detalii. Cadourile de Sărbători nu sunt o excepţie!

Pentru ea, dacă este o persoană practică, poți alege un ghiveci Xmas, disponibil în diferite culori. Indiferent de perioada anului, în el va putea pune mici obiecte decorative sau plante.

Dacă draga ta este topită după perioada Sărbătorilor, atunci nu vei da greş cu un aranjament de Crăciun în sticlă - o decorațiune deosebită, care aduce un plus de rafinament în casă, alături de un glob Happy Feeling. În schimb, dacă este o romantică incurabilă, poți miza pe un aranjament tematic si pe lumânări de efect, aşa cum sunt lumânarea parfurmată Gloss sau lumânarea Wood.
* mai multe idei de cadouri pentru EA în galeria foto de mai jos

Cadouri de Crăciun pentru părinți şi rudeEste mereu frumos să fim alături de familie în perioada Crăciunului, iar cadourile întregesc atmosfera deosebită.

Părinții sau rudele mai în vârstă vor aprecia o pernă cu decor tematic sau o față de masă cu model de Crăciun, care să aducă mai multă culoare în casă şi să amplifice atmosfera festivă. Nostalgia vechilor sărbători de iarnă îi va atinge cu siguranţă, aşa că vor fi emoţionaţi să primească o cană retro cu model de Crăciun sau un suport de lumânare tradițional. Nu în ultimul rând, un pomişor conifer în ghiveci mare poate fi cadoul practic şi perfect pentru seniori, indiferent de felul în care aceştia se raportează la Sărbătorile de iarnă.
* mai multe idei de cadouri pentru parinti si rude, în galeria foto de mai jos

Cadouri de Crăciun pentru copiiAșa cum era de așteptat, de Sărbători copiii sunt în centrul atenţiei tuturor. În definitiv, Moş Crăciun vine an de an în primul rând pentru ei! Asigură-te că le vei cumpăra cele mai frumoase cadouri şi le vei dărui cu multă dragoste!

Câteva propuneri: un animal de pluș dansator cu înălţime de 20 cm, care îi va înveseli pe cei mici sau un șablon cu 6 modele de Crăciun, pentru a-i ajuta pe copii să-și dezvolte creativitatea. Pentru băuturi savurate în plin spirit al Sărbătorilor, poți să le cumperi micuţilor o cană cu pai Xmas Spirit. Și, când petrecerea de Crăciun va fi în toi, poţi să-ţi faci apriţia aducând mai multe bentițe cu coarne de Ren şi globuri, poate chiar şi o căciuliță Baby's 1st Christmas dacă aveţi şi un bebeluş printre voi.

Mai jos ai la dispoziţie galeria foto cu cele mai frumoase idei de cadouri pentru Sărbători. Le găseşti în perioada 21.11 - 26.12, în limita stocului disponibil, pe leroymerlin.ro sau în magazinele Leroy Merlin!

P.S. Nu uita de pungile pentru cadouri sau de hârtia pentru împachetat. Le găseşti pe toate aici!