Ce adeziv se folosește la gresia de exterior

Dacă vrei să montezi gresie de exterior, trebuie să cumperi adezivii special concepuți pentru acest gen de lucrare și să respecți instrucțiunile producătorului.

Adezivii de calitate sunt esențiali în orice lucrare serioasă, mai ales când vorbim de placarea cu gresie și faianță.

Adezivii și pentru interior, și pentru exteriorCând vrei să cumperi un adeziv care să-ți permită lucrări atât în interior, cât și în exterior, poți alege adezivul de interior si exterior Weber Weberset EX25 MAX2, 25 kg. El poate fi utilizat pentru faianță, gresie glazurată/poroasă, gresie porțelanată, mozaic, spații uscate. Acest produs oferă o rezistență la temperatură de până la 70 grade Celsius, are un timp de punere în operă de 1,5 ore, timp de întărire 0,5 ore, iar temperatura de lucru este intervalul +5/+30 grade Celsius.

Adezivii flexibili pentru spațiile umedeCând ai nevoie de adeziv flexibil pentru exterior, pentru plăci ceramice, trebuie să vezi Weber Superflex Max2, 25 kg. Poate fi utilizat pentru o serie largă de materiale, precum faianță, gresie glazurată/poroasă, gresie porțelanată, mozaic - spații umede și mozaic - spații uscate, piatră naturală, piatră reconstituită. Practic, un adeziv polivalent, care te ajută într-o gamă largă de situații. Produsul are rezistența la temperatură de până la 70 grade Celsius, timp de punere în operă 1,5 ore, timp de întărire 24 ore și o temperatură de lucru de +5/+30 grade Celsius.

Adezivi la saci de 5 kgÎn cazul în care nu vrei adezivi de exterior, pentru gresie, la saci mari de 25 kg, există și opțiunea adezivului de exterior Ceresit CM11 Plus, 5 kg. Acesta poate fi utilizat pentru gresie porțelanată, faianță, mozaic - spatii umede, mozaic - spații uscate, piatră naturală. El are o rezistență la temperatură de până la 70 grade Celsius, timp de punere în operă 3 ore și un timp de întărire de 24 ore.

Dacă vrei să afli mai multe despre adezivii pentru gresie, vino în magazinele Leroy Merlin și alege produsele potrivite proiectului tău, la prețuri excelente!