Crăciun 2019: decoraţiuni mai frumoase ca oricând

Decorațiunile de Crăciun sunt ideale când vrei să aduci în casa ta spiritul Sărbătorilor. Ce noroc că la Leroy Merlin găseşti, în perioada 21.11 – 26.12, peste 700 decoraţiuni minunate!

Noi le-am admirat pe toate şi am făcut selecţia celor mai frumoase modele. Descoperă-le în link-urile şi în galeria foto de mai jos!

Decorațiuni de Crăciun clasiceCând nu știi ce să alegi este mai bine să mergi pe variante clasice, mereu la modă și uşor integrabile într-o varietate de decoruri. Una dintre aceste opțiuni este aranjamentul de Crăciun în sticlă, realizat cu grijă pentru detalii. Pentru a completa ansamblul de decorațiuni clasice, poți alege și o cană de Crăciun retro, care îți va aduce aminte de farmecul sărbătorilor de odinioară și din care poți servi un ceai cald în zilele reci.

Dar, poate cel mai elegant accesoriu clasic pe care îl poți alege de Crăciun este decorațiunea de brad cu ceas.

Nicidecum nu poate lipsi sacul pentru cadouri, în care poți pune toate surprizele pentru cei dragi.
*mai multe decorațiuni clasice în galeria foto de mai jos

Decorațiuni de Crăciun luminoaseDecorațiunile luminoase aduc mai multă culoare și lumină în casa ta, iar Sărbătorile de iarnă nu ar fi la fel fără ele. O alegere inspirată este decorațiunea din lemn cu lumini, un omagiu adus sărbătorilor de odinioară.

Dacă îţi doreşti o sursă de lumină ceva mai modernă, îndreaptă-ţi atenţia spre becurile LED - recunoscute pentru consumul redus de energie, dar și pentru lumina frumoasă pe care o degajă. Poți alege coronița Santa cu LED, atent lucrată pentru a reda spiritul Crăciunului sau o foarte originală pernă cu LED. Da, ai citit bine, o pernă cu model de Crăciun si lumini LED.

Mai ții minte felinarele din casa bunicilor, cu o lumină atât de plăcută? Acum poți recrea vechea atmosferă cu ajutorul acestui felinar vintage cu LED. Consumă puțin și răspândește o lumină feerică. Și cine nu-și amintește de tablourile cu peisaje de iarnă din copiărie? Acum, poți alege varianta sa modernă - tabloul LED Winter.
*mai multe decorațiuni luminoase în galeria foto de mai jos

Decorațiuni de exterior pentru CrăciunDe ce să pui decoraţiuni de Crăciun doar în interiorul casei? Lasă vecinii să ştie cât de mult îţi plac Sărbătorile de iarnă şi decorează curtea sau balconul!

Poţi alege un obiect extrem de căutat – proiectorul de exterior. Îţi propunem proiectorul Star Shower cu fulgi de nea sau varianta de proiector cu figurine colorate. Un alt accesoriu care te va ajuta să luminezi în mod spectaculos exteriorul casei, în perioada sărbătorilor, este tubul luminos de 5 m, disponibil în diverse culori.

De asemenea, nu au cum să lipsească instalația de balcon cu 240 becuri LED cu lumină caldă sau varianta de instalație șir cu 180 becuri LED. Ambele pot completa armonios peisajul, impresionând privitorii.
*mai multe decorațiuni de exterior în galeria foto de mai jos

Decoraţiuni tip perdea luminoasăDacă vrei să îmbraci un balcon, o curte sau o casă de mari dimensiuni, poţi alege o decoraţiune sub formă de perdea cu lumini. Perdelele luminoase se pot forma prin unirea mai multor ghirlande cu LED și pot avea mai multe programe de lumini. Mai mult, perdelele cu lumini pot fi utilizate și la orice alt tip de evenimente şi petreceri, nu doar de Crăciun.

Este recomandat ca instalațiile luminoase de exterior să fie cauciucate și să aibă grad ridicat de protecție la umezeală, astfel încât să nu ai probleme la îngheţ, ninsoare sau ploaie.


Stai fără grijă, orice decoraţiune de Crăciun ţi-ai dori, specialiștii noștri au toate detaliile care să se potrivească Crăciunului tău.

Descoperă mai jos galeria foto cu cele mai frumoase decoraţiuni pentru cele mai frumoase Sărbători de iarnă!
* Le găseşti în perioada 21.11 - 26.12, în limita stocului disponibil, pe leroymerlin.ro sau în magazinele Leroy Merlin!