De ce să alegi o oglindă de baie care nu se aburește

Aburirea oglinzii din baie este o problemă des întâlnită și uneori agasantă. Chiar dacă montezi un sistem de ventilație bun, tot nu vei rezolva definitiv problema. Ce este de făcut?

Poți scăpa de aburirea oglinzii în mod elegant dacă îți cumperi o oglindă cu tratament anti aburire. Mai jos vei găsi recomandările noastre pentru oglinzi care nu se aburesc.

Oglinzi simple, cu functie anti aburireOglinzile concepute special pentru a nu se aburi sunt o soluție eficientă, elegantă. Cum de nu se aburesc? Simplu: suprafața oglinzii este tratată special pentru a nu permite aburului să se depună. Totodată, unele oglinzi au montat, în spate, un sistem electric care împiedică aburirea. Practic, un sistem electric de dezaburire.

Majoritatea oglinzilor care nu se aburesc au și un design deosebit - pot avea spații de depozitare și linii simple, elegante. Aşa cum este, de exemplu, corpul superior cu oglindă Piano, dimensiunea 50 x 65 x 14 cm, nuanţa sonoma, cu un dulăpior ascuns în spatele oglinzii.

Dacă vrei doar o oglindă simplă, cu ramă, poţi alege oglinda Clasic. Are o ramă nuanța stejar şi dimensiunea 60 x 80 x 2 cm.

O altă oglindă care nu se aburește, cu formă dreptunghiulară şi aspect extrem de elegant, este oglinda albă Palace, cu dimensiunea 65 x 76 x 11 cm.

Oglinzi antiaburire cu LEDOglinda pentru baie cu LED și tratament antiaburire este un produs care te ajută să scapi de efectele aburului, dar are și sistem propriu de iluminare, pentru o imagine clară în orice condiții.

Dacă vrei o oglindă eficientă, cu design simplu fără ramă, poți alege oglinda LED Easy, cu tratare antiaburire şi dimensiunea 60 x 70 cm.

Nu ești hotărât dacă vrei o oglindă cu lumină caldă, rece sau neutră? Cu o lumină mai slabă sau mai puternică? Nu trebuie să stai pe gânduri şi asta pentru că ai la dispoziție oglinda LED Randed, dimensiunea 75 x 70 cm. La această oglindă ce nu se abureşte poți regla atât căldura luminii, cât și intensitatea ei. Ce ţi-ai mai putea dori?

Poate un design mai futurist? Există şi aici o soluție: poți alege oglinda LED cu anti aburire Gota, dimensiunea 80 x 55 cm. La acestă oglindă poți ajusta atât culoarea luminii, cât și intensitatea acesteia.

Este disponibilă şi o variantă de oglindă cromată. Astfel poți alege oglinda LED Neo, dimensiunea 75 x 90 cm. Aceasta are o formă dreptunghiulară, iar tipul de prindere este cu șuruburi/dibluri.


Ai nevoie rapid de o oglindă de baie bună, care să nu se aburească, dar care să aibă un preț excelent? Te aşteptăm în magazinele Leroy Merlin să alegi produse de calitate pentru proiectele tale!