Geamurile termopan: cum alegem dintr-o gamă variată de produse

Geamurile termopan sunt un element esențial în izolarea termică și fonică a casei tale.

Leroy Merlin te ajută să alegi cu atenție dintr-o gamă variată de produse, cu multe modele și prețuri.

Raportul calitate/preț când alegi geamurile termopanInițial, ai grijă să-ți stabilești cu grijă bugetul și să alegi produsele care să se înscrie în suma propusă, dar care să aibă și calitățile necesare. Nu te uita la prețul cel mai mic, ci la cel mai bun raport calitate/preț.

Nu uita că prețul unui geam termopan, numit uneori şi fereastră PVC, depinde de mulți factori precum numărul de camere izolatoare, tipul de sticlă sau culoare. Astfel, un geam termopan maro va costa, de multe ori, mai mult decât unul alb, dar va oferi un aspect mai elegant. Un exemplu este fereastra PVC cu 5 camere izolatoare, dimensiunea 56 x 86 cm, culoarea stejar auriu, deschidere dreapta. Nivelul de confort și siguranță este mediu, iar fereastra se pretează pentru baie, camera tehnică, garaj. Modalitate de deschidere: oscilobatant, număr canate: 1 canat mobil, tip sticlă: vitraj dublu izolant, grosime totală sticlă: 24 mm, gaz izolator: argon, număr puncte închidere: 2, material armături: oțel zincat.

Ferestrele PVC, esențiale pentru confortul tăuFerestrele PVC sunt extrem de importante pentru confortul tău, având un rol esențial în izolarea termică și fonică. Geamurile termopan care imită lemnul sunt mereu o alegere elegantă, care completează un interior clasic și rafinat. Poți alege, din această categorie, inclusiv geamuri termopan de dimensiuni generoase. Un exemplu în acest sens este fereastra PVC cu 5 camere izolatoare, dimensiune 86 x 116 cm, nuanța stejar auriu, deschidere spre dreapta. Poate fi folosită pentru baie, bucătărie și cameră tehnică. Modalitatea de deschidere – oscilobatant, număr canate: 1 canat mobil, tip sticlă: vitraj dublu izolant, grosime totală sticlă: 24 mm, gaz izolator: argon, număr puncte închidere: 3, material armături: oțel zincat, garanție: 5 ani, accesorii incluse: mâner și capace drenaj.

Ușile din PVC, o soluție pragmaticăO ușă din PVC, pentru intrarea principală a casei, oferă un aspect deosebit şi o izolare termică și fonică considerabilă, la un preț foarte bun. Un exemplu în acest sens este ușa din PVC Capri, dimensiune 86 x 205 cm, culoarea stejar, deschidere dreapta. Ușa are balamale tip 3D, închidere multipunct, grosime sticlă 24 mm, număr camere profil 5, lățime profil 70 mm, material prag aluminiu. Accesoriile incluse în pachet sunt mânere, cilindru și butuc.

Ferestrele din PVC, alegerea potrivită pentru dormitor și livingDormitorul și living-ul sunt camere unde vrei maximum de confort și eleganță, iar o fereastră din PVC mai mare poate reprezenta alegerea perfectă. Poți alege, de exemplu, o fereastră din PVC stejar, profil cu 5 camere izolatoare, dimensiunea 146 x 116 cm, deschidere dreapta. Fereastra are un nivel mediu de confort și siguranță, modul de deschidere – oscilobatant, număr canate: 1 canat fix + 1 canat mobil, tip sticlă: vitraj dublu izolant. Fereastra are o grosime totală a sticlei de 24 mm, gaz izolator: argon, număr puncte închidere: 3, material armături - oțel zincat. Garanția acestui produs este de 5 ani, iar accesoriile în pachet sunt mânerul și capacele pentru drenaj.

Ferestre albe, pentru baie, la prețuri buneFerestrele din PVC cu geam termopan de mici dimensiuni, special concepute pentru baie, pot fi achiziționate la prețuri foarte bune și pot fi o alegere extrem de inspirată. Ai la dispoziție, de exemplu, o fereastră alba din PVC cu 3 camere izolatoare, dimensiunea 56 x 56 cm, cu deschidere spre stânga. Fereastra are un nivel standard de confort și siguranță și o modalitate de deschidere batantă. Fereastra are un canat mobil, iar tipul de sticlă folosit este vitraj dublu izolant.

Fereastra din lemn cu geam termoizolatorPentru mansarda ta, o fereastră din lemn cu geam termoizolator poate fi o alegere extrem de inspirată – eleganţă, mai multă lumină și mai mult confort. Fereastra are dimensiunile 78 x 118 cm, iar finisajul este lemn de pin stratificat și impregnat, apoi lăcuit cu vopsea acrilică ecologică. Fereastra are o rezistență la vânt clasa C5/B5, iar sistemul de ventilare este fără clapetă.

Accesorii ferestreTotodată, în ceea ce privește accesoriile pentru toate tipurile de ferestre, cum ar fi de exemplu garniturile pentru plasele anti-insecte, nu uita să consulţi oferta Leroy Merlin.

Vrei să alegi rapid produse de calitate superioară, potrivite proiectului tău, la prețuri foarte bune? Hai acum în magazinele Leroy Merlin și beneficiezi și de asistența specialiștilor!