Globuri şi beteală de Crăciun: modele minunate

Beteala și globurile sunt printre cele mai căutate accesorii în perioada Crăciunului și au un rol esențial în a crea o atmosferă de sărbătoare în casa ta.

Există o gamă foarte largă de modele și culori din care poți alege, așa că te ajutăm să iei cea mai bună decizie pentru un Crăciun de poveste!

Ce culoare alegi pentru betealăCând ai nevoie de beteală pentru brad, trebuie să alegi dintr-o gamă largă de culori, astfel încât aceasta să se potrivească atât cu nuanța pomului ales, dar și cu elemente de design din interior.

Poți alege, de exemplu, un fir de beteală asortată, cu lungime de 4 m. Este alcătuit din beteală albă şi beteală argintie, cu steluțe, pentru un aspect mai modern. Dacă vrei beteală într-o culoare naturală, poți alege beteala verde cu lungime 2 m, cu fulgi de nea inserați, pentru o atmosferă 100% autentică. Nu în ultimul rând, dacă vrei ceva original, poți alege beteala turcoaz Stars cu lungime 2.7 m.
*mai multe modele de beteală în galeria foto de mai jos

Globurile pentru pomul de Crăciun – accesoriul perfectGloburile pentru bradul de Crăciun sunt accesoriul perfect pentru a simți cu adevărat spiritul Sărbătorilor, iar ele nu trebuie să lipsească niciodată, din nicio casă.

Poți alege un glob Nature cu lemn, dacă vrei globuri mereu la modă, dar care totusi aduc aerul sărbătorilor de altădată. O alegere deosebită ar putea fi globurile în nuanţe de mov, iar dacă vrei să cumperi mai multe, ai la dispoziție tubul cu 16 globuri în display pastel. În cazul în care vrei niște globuri speciale, desprinse din poveşti, alege setul de 4 globuri lux, pictate manual. Bineînţeles, există și varianta globurilor realizate manual de meşteşugari. De obicei acestea au un preţ mai mare şi pot fi personalizate după dorințele tale.
*mai multe modele de globuri în galeria foto de mai jos

Globuri de sticlă sau plastic – o alegere clasicăCei care doresc decoraţiuni clasice, care nu dau greș niciodată, au la dispoziție globurile de sticlă, transparente sau nu. De exemplu, figurina cu brăduți așezați în sticlă va aduce în casa ta atmosfera sărbătorilor de odinioară. O altă alegere pentru tine, dacă vrei să recreezi farmecul Crăciunului din copilărie, sunt globurile din plastic albe. Ai la dispoziție setul de globuri albe cu diverse modele – conifere, steluțe sau sfere.
*mai multe modele de globuri în galeria foto de mai jos

Globurile cu LED, o alegere modernăPoți alege și globuri LED care răspândesc mereu o lumină feerică. Pot fi din plastic sau chiar și din sticlă suflată, cu un aspect elegant potrivit cu design-ul interior de Sărbători. Pentru bradul tău poți găsi vârfuri cu LED, ghirlande cu LED sau instalații cu LED, care consumă foarte puțină energie electrică, dar oferă, în schimb, o lumină deosebită.

În unele cazuri, lumina poate fi reglată în intensitate, dar și la culoare. În plus, poți alege o lumină mai rece sau mai caldă, în funcție de dorințe. Totodată, unele sisteme pot avea jocuri de lumini mai rapide sau mai lente.
*mai multe modele de globuri în galeria foto de mai jos

Globuri cu plante și mirodeniiO altă variantă deosebită o reprezintă globurile din sticlă, care au o deschizătură, iar în interior au diverse plante, mirodenii sau fructe uscate. Poți găsi globuri care au în interior fructe exotice, scoarță de copac sau chiar mini crengute de brad. Rolul lor, pe lângă cel estetic, este acela de a răspândi în interiorul casei mirosuri delicate și parfumate, care contribuie foarte mult la o atmosferă de sărbătoare. Cine nu-și amintește de mirosul de lămâi și portocale, de conuri de brad sau de scorțișoară, mirosuri care însoțeau mereu sărbătoarea Crăciunului?

Stai fără grijă, orice tip de beteală sau globuri ţi-ai dori, te poți sfătui cu specialiștii noștri pentru toate detaliile care să se potrivească Crăciunului tău.

Descoperă mai jos galeria foto cu cele mai frumoase modele de globuri şi beteală pentru Crăciun!
* Le găseşti în perioada 21.11 - 26.12, în limita stocului disponibil, pe leroymerlin.ro sau în magazinele Leroy Merlin!