Gresia de exterior cu aspect de piatră – ce trebuie să ştii

Gresia de exterior cu aspect de piatră, cărămidă sau klinker reprezintă una dintre cele mai populare alegeri pentru clienții care doresc un produs elegant și rezistent.

Piatra a fost mereu asociată cu soliditate și rezistență, oferind, totodată, un design natural și deosebit.

Aderență foarte bunăDe regulă, gresia cu aspect de piatră este asociată cu o aderență foarte bună. Dacă vrei să reduci semnificativ riscul apariției unor accidente, mai ales în timpul sezonului ploios, această alegere nu trebuie trecută cu vederea.

Un exemplu în acest sens este gresia de exterior Garden, 33 x 33 cm, multicoloră. Aceasta are aspect de piatră naturală, culori predominante bej/maro, finisaj mat cu textură în relief, rezistență la uzură (PEI) Intenso (PEI IV), coeficient de alunecare: foarte bun - 2/3.

O paletă largă de culoriUnul dintre marile avantaje ale gresiei de exterior cu aspect de piatră este paleta largă de culori și forme. Practic poți găsi aici orice formă și aspect, astfel încât gresia să se potrivească foarte bine cu elementele de design din jur. Armonia culorilor din jurul casei este foarte importantă, iar combinațiile obositoare sau stridente de forme și culori nu vor fi niciodată apreciate.

Dacă dorești o culoare mai sobră, mai cuminte, poți alege o gresie exterior gri, 42 x 42 cm. Aspectul este cel de piatră naturală, culoarea predominantă este gri, finisajul este mat, textura este în relief, rezistența la uzură (PEI) este forte (PEI III), coeficientul de alunecare este foarte bun - 2/3 (R10).

Gresie de exterior rectificată, pentru mai multă precizieGresia rectificată este tăiată la dimensiuni precise după procesul normal de coacere. Astfel se obțin unghiuri de 90 grade perfecte şi aceeaşi dimensiune a tuturor plăcilor.

În acest sens, o alegere demnă de luat în calcul este gresia de interior/exterior Coyote Nero, 60 x 60 cm.


Vino în magazinele Leroy Merlin și, cu ajutorul consilierilor dedicaţi, vei alege gresia de exterior potrivită proiectului tău, la prețuri excelente!