Lambriu din lemn pentru interior, brut și autentic pentru pereții tăi!

Lambriul din lemn este un element formidabil pentru placarea pereților, care îți permite să îți afirmi propriul stil decorativ.

Montat pe orizontală sau pe verticală, în funcție de obiectivul încăperii, acest material are un aspect brut de cherestea, care conferă la rândul lui un aspect autentic și natural. Grație singularității lemnului, poți înfrumuseța rapid un vestibul sau un hol, o baie sau o tăblie de pat.

1. De la intrare până în hol, lambriul te întâmpină cu prospețime și modernitate
În acest hol, lambriul dispus în „zigzag" evocă zgârie-norii unui oraș pe timpul nopții. Pentru a crea propriul design, este de ajuns să montezi în mod aleatoriu lamele de diferite lungimi. Un joc de improvizație!
Plăcile mari de lambriu de lemn brut sunt dispuse pe orizontală pentru a mări vizual spațiul. Finisajul alb conferă lumină și un stil curat și decontractat.
Un mic avantaj: o tablă pentru mesajul zilei... sau pentru lista de cumpărături!

2. În zona căzii sau a biroului, lambriul delimitează spațiul
Apă și lemn - o combinație imposibilă? Nu, dacă alegi un lambriu adaptat, cu o rezistență optimă în mediul umed. Dispunerea orizontală mărește încăperea, iar lemnul creează o ambianță naturală și călduroasă, demnă de o saună! Una sau două dungi alternative de lamele albe și maro conferă o eleganță totală peretelui. Un joc de culori care atrage privirea și pune în valoare biroul. O idee ușor de reprodus: nu îți mai rămâne decât să alegi culorile și ritmul!

3. Lambriu în dormitor pentru nopți tandre și armonioase
Această tăblie de pat lambrisată prezintă numeroase avantaje. Oferă farmec și caracter încăperii, protejează peretele, izolează patul și, pe deasupra, include spații de depozitare în care poți pune cărți și obiecte mici.
Aplicat la bază, motivul în carouri rupe monotonia și orizontalitatea lambriului originar. Asociată cu un ton întunecat, tenta pastel devine mai modernă și mai tonică. Un creion, o riglă de zidar pentru a le trasa și ați terminat!