Masa de Crăciun - textile și ornamente

Obiectele decorative sunt foarte căutate în perioada Sărbătorilor de iarnă. Ele te ajută să creezi o atmosferă de sărbătoare și de bună dispoziție în casa ta. Din fericire, la Leroy Merlin ai la dispoziție sute de ornamente pentru masa de Crăciun!

Dacă într-un articol anterior ți-am prezentat zeci de decorațiuni pentru interiorul și exteriorul casei, astăzi îți povestim puțin despre textilele și decorațiunile pe care le poți folosi pentru cea mai frumoasă masă festivă de Crăciun!

Perne de scaun tematice pentru masa de CrăciunPernele de scaun cu modele festive pot fi o alegere extrem de inspirată pentru masa de Crăciun. Cu un design plăcut, dar și un rol important în creșterea gradului de confort, aceste perne vor impresiona plăcut musafirii.

Poți alege perna de scaun Rudolfperna de scaun Crăciuniță (mai ales dacă ai deja acasă această plantă atât de apreciată în perioada Sărbătorilor de iarnă).
* multe modele de perne pentru scaun în galeria foto de mai jos

Față de masa, napron sau mușama cu model de CrăciunUn alt accesoriu important pentru mesele festive de Sărbători este fața de masa - cea pe care vom pune bucate alese pentru cei dragi. Îți recomandăm să alegi fie o față de masă cu tematică, care să acopere masa complet, fie un napron cu tematică, pe care să îl așezi peste o față de masă albă simplă.

De exemplu fața de masă cu model de Crăciun, 85 x 85 cm, Light. Iar dacă ai mulți invitați la masă poți alege o față de masă 12 persoane, de exemplu fața de masă cu model de Crăciun, 140 x 180 cm, Cetină.

Sau napronul cu model de Crăciun, 40 x 160 cm, Light sau napronul cu model de Crăciun, 40 x 160 cm, Cetină.

Dacă ai spații de depozitare auxiliare sau alte mese pe care vrei să le decorezi frumos, te poți gândi și la mușama cu modele de Crăciun. Găsești aici toate modelele de mușama disponibile.
* mai multe modele de napron, mușama sau fașă de masă în galeria foto de mai jos

Lumânări pentru masa de CrăciunLumânările te ajută oricând să creezi o atmosferă caldă, feerică. Poți alege din mai multe modele, forme și culori.

Dacă îți plac lumânările tradiționale, care amintesc de Crăciunul copilăriei, caută aici lumânări conice și suporturi pentru ele.

Dacă pui mai mult accentul pe decor, merită să vezi această lumânare roșie cu glitter sau această lumânare aurie în formă de stea.

În schimb, dacă îți dorești lumânări ce parfumează plăcut camera, avem pentru tine două sugestii cu arome care te duc cu gândul oricând la Crăciun: lumânarea în borcan parfumată cu măr și scorțișoară sau setul de laromaterapie cu parfum de portocală.
* mai multe modele de lumânări în galeria foto de mai jos

Alte decorațiuni pentru masa de CrăciunPe lângă fața de masă, ai la dispoziție sute de alte decorațiuni pentru masa de Crăciun. Le găsești pe toate aici, ca să alegi tot ce visezi!
* Descopera-le în perioada 21.11 - 26.12, în limita stocului disponibil, pe leroymerlin.ro sau în magazinele Leroy Merlin!