Mobilier de curte și grădină: soluții de umbrire disponibile

Una dintre cele mai importante categorii de mobilier pentru curte şi grădină, mai ales în timpul verii, este cea care te ajută să obții mai multă umbră în curtea ta.

Mobilierul de curte și grădină este foarte important atunci când vrei să petreci clipe frumoase alături de prieteni. În prezent, ai multe opțiuni pentru umbrire, dintr-o gamă largă de pavilioane, parasolare, umbrele și pergole.

Pavilionul, o soluție elegantă de umbrireCând vrei o soluție elegantă și rezistentă de umbrire, pe termen lung, alegi un pavilion. Un exemplu în acest sens este pavilionul Naterial cu dimensiunile 3 x 3 x 2.75 m. Acesta are culoarea verde și o formă pătrată, iar materialele folosite sunt lemnul și poliesterul.

Ai la dispoziție și un pavilion cu design mai modern: pavilionul înclinat cu dimensiunea 3 x 4 x 2.5 m, din metal, cu o formă dreptunghiulară.

Când vrei un pavilion simplu, care să nu coste mult, poți alege acest pavilion alb.

Totodată, când ai nevoie de un pavilion cu protecție laterală, poți cumpăra un pavilion Naterial crem, din metal cu poliester, dimensiunea 3 x 3 x 2.7 m, cu o formă pătrată.

Alege o pergolă pentru un plus de rafinament în grădina taCând dorești să obții un aspect deosebit pentru grădina ta, poți alege o pergolă pentru plantele agățătoare, iar efectul va fi unul deosebit. Poți cumpăra pergola din lemn Luna, cu dimensiunile 210 x 70 x 240 cm.

Sau, poate, o căsuţă de grădină?Dacă vrei un spațiu cu un grad de intimitate mai mare sau pur și simplu un spațiu de depozitare mai ferit de intemperii, poți alege căsuța de grădină Caraiman, din molid. Aceasta are o suprafață interioară de 176 x 176 x 205 cm.

Umbrela pentru grădină, o opțiune pragmaticăExpunerile prelungite la soare nu sunt recomandate, mai ales în intervalul orar 11-16, așa că ai nevoie de o umbrelă pentru grădina sau terasa ta.

Poți alege, de exemplu, umbrela excentrică Naterial Herra cu o lățime de 3 metri. Aceasta are o formă octogonală, iar materialele componente sunt aluminiul și poliesterul.

Dacă vrei doar o umbrelă simplă, cu un design clasic, poţi alege din numeroase modele şi culori aici.

Lângă umbrelă s-ar potrivi și o masă extensibilă Upsilon, pentru 4 persoane. Aceasta este confecționată din aluminiu și sticlă, culoarea predominantă este gri, oferă protecție pentru razele UV și este impermeabilă.

Nu uita de seturile de mobilier pentru grădinăCând ai planuri serioase pentru mobila din grădina ta, o atitudine înțeleaptă este să te uiți la seturile de mobilier. Explicația este simplă: raportul calitate/preţ este, de multe ori, cel mai bun.

O alegere practică este acest set de masă cu 4 scaune și umbrelă, culoare predominantă bej, impermeabil.

Există şi un set mobilier pentru relaxare cu masă, 2 scaune și sofa, negru şi gri, dar fără umbrire.

Vrei soluții de umbrire de calitate pentru grădina ta, la prețuri excelente? Vino acum în magazinele Leroy Merlin și alege produsele preferate!