Mobilier pentru băi mici: soluții practice în spații reduse

Locuinţele cu spațiu redus sunt o problemă generală, iar spațiul redus din baie, în special, reprezintă o reală bătaie de cap.

Când alegi mobilierul pentru o baie mică ești obligat să fii atent şi creativ dacă vrei să ai parte de confort. Iată soluțiile de mobilier disponibile pentru o baie mică, dar foarte bine utilată. dintr-o gamă largă de produse.

Oglinda cu dulapUna dintre soluțiile pe care le ai la dispoziție este oglinda cu dulap. Poziționarea unui spațiu de depozitare în oglindă te ajută să economisești spațiu și reprezintă o soluție elegantă.

O astfel de variantă este oglinda dreptungiulară cu dulap galben, dimensiunea 60 x 60 x 15 cm. Dulăpiorul este ascuns în spatele oglinzii, materialul folosit este PAL înfoliat, iar prinderea se face cu șuruburi/dibluri.

Dacă dorești o oglindă cu spațiu de depozitare, dar și cu iluminare, poți alege oglinda cu dulăpior Fluture. Aceasta are 70 cm lungime x 68 cm înălțime x 16 cm adâncime. Este albă, din PAL melaminat, iar iluminarea este cu halogen.

O opțiune elegantă, clasică este dulapul cu oglindă Ela, dimensiunea 60 x 60 x 17 cm. Tipul de prindere este cu șuruburi/dibluri, materialul pentru corp/poliță este MDF înfoliat/ PAL melaminat.

Lavoarul îngust, un produs esenţial pentru o baie micăLavoarul este o piesă nelipsită din baie și poate ocupa destul de mult spațiu. Există însă modele mai înguste, special concepute pentru băi mici şi economie de spațiu.

Un astfel de exemplu este baza galbenă cu lavoar alb, dimensiunea 45 x 60 x 14 cm. Materialul cadrului este PAL melaminat, iar cel al fronturilor - MDF înfoliat. Piesa de mobilier vine la pachet cu accesorii de montaj incluse.

Dacă ai nevoie de o bază cu lavoar complet albe, poți alege baza cu lavoar Kim, dimensiunea 45 x 68 x 22 cm. Materialul utilizat atât la cadru, cât și la fronturi, este PAL melaminat, iar mânerele sunt incluse în pachet.

Pentru un buget restrâns alege baza cu lavoar Essential, dimensiunea 45 x 78 x 22 cm, cu polițe deschise, din PAL înfoliat.

Spațiile de depozitare în baie - o problemă delicatăÎntr-o baie mică, problema spațiilor de depozitare nu este ușor de rezolvat, mai ales dacă ai multe lucruri de aşezat. Desigur, poți alege să nu depozitezi decât foarte puține obiecte în baie, dar asta nu este o soluție prea confortabilă. Aşadar, o variantă demnă de luat în seamă este alegerea corpurilor de mobilă care oferă mult spațiu de depozitare și ocupă mai puțin spațiu. Cum este posibil?

De exemplu, corpul alb multi vertical cu ușă, dimensiunea 20 x 30 x 20 cm. Materialul cadrului și al fronturilor este PAL melaminat, iar produsul vine la pachet cu mânere.

Dacă vrei un corp de mobilă pe verticală, poți alege dulapul înalt Essential. Acesta are dimensiunea 15 x 60 x 20 cm și vine la pachet cu accesoriile de montaj.

Dacă, în schimb, ai nevoie de un corp de mobilă mai mult pe orizontală, poți alege corpul multi orizontal cu oglindă, dimensiunea 60 x 30 x 20 cm, din PAL melaminat, cu mânerele incluse în pachet.

O variantă elegantă este corpul superior Piano cu ușă. Are nuanța sonoma şi dimensiunea 30 x 65 x 19 cm.


Vrei să găseşti cea mai bună variantă de mobilier pentru baia ta mică? Îţi oferim consultanţă şi preţuri foarte bune în oricare dintre magazinele Leroy Merlin pentru ca tu să fii mândru de casa ta!