Mobilierul de baie: ce stiluri de amenajare ai la dispoziție

Mobilierul de baie Leroy Merlin a fost gândit pe mai multe serii şi culori, special pentru a acoperi orice buget şi orice stil de amenajare. Iată care sunt cele mai apreciate 4 stiluri de mobilier pentru baie pe care le regăseşti în magazinele noastre!

SFAT! Gândeşte-te bine ce culori, dimensiuni şi texturi se potrivesc în baia ta, în funcţie de dimensiunea spaţiului, buget şi amenajarea din restul casei. Apoi, poţi consulta gama de mobilier online sau poţi veni în oricare din cele 17 magazine Leroy Merlin.

Mobilierul de baie clasic – o alegere practică și confortabilăDacă vrei o gamă de produse practice, la prețuri bune, poți alege un mobilier de baie în stilul Clasic. Acest stil de amenajare este potrivit celor care îşi doresc o casă organizată şi ”cuminte”, dar şi celor care preferă obiecte durabile, ce nu se demodează repede. În stilul clasic nuanţele predominante sunt cele de maro, beige, violet şi bordo.

Sugestia noastră pentru mobilier de baie clasic: elementele setului maro roşcat Retro, alături de accesoriile şi decoraţiunile în acelaşi stil.

Mobilierul de baie modern – opţiunea veselă şi coloratăDacă vrei linii drepte, funcţionalitate şi accente de culoare în baia ta, alege mobilierul de baie în stilul Modern. Este un stil de amenajare potrivit tinerilor din spaţiile urbane, dar şi celor deschişi la amenajări cu accente de galben, albastru, negru sau roşu.

Sugestia noastră pentru mobilier de baie modern: bază galbenă cu lavoar, dimensiunea 60 x 60 x 45 cm, cu sertare și cadru din PAL melaminat. Dacă vrei să compui un set poți alege şi oglinda cu dulap galben, dimensiunea 60 x 60 x 15 cm. Există şi o variantă de dimensiuni mai mici, 45 x 60 x 23 cm, pentru baza galbenă cu lavoar. O poţi vedea aici.

Stilul Modern este pe deplin reprezentat şi de oglinda LED Remix, cu dimensiunea 90 x 70 x 3 cm. Oglinda are tratare anti aburire şi anti coroziune pentru a rezista la umiditate, iar căldura luminii, cât și intensitatea acesteia pot fi ajustate. Astfel, poți obține o lumină caldă, neutră sau rece oricând vrei.

Mobilierul de baie romantic, elegantÎn cazul în care vrei o atmosferă romantică în baia ta, alege stilul Romantic. Acest stil de amenajare propune obiecte şi accesorii delicate, deseori cu aspect antichizat, cu accente de roz, mov, verde, albastru într-un ansamblu unde albul este la el acasă.

Sugestia noastră pentru mobilier de baie romantic: oricare dintre piesele setului de mobilier alb Palace. Ai de ales între diferite dimensiuni de oglinzi, corpuri superioare şi inferioare, corpuri turn sau baze pentru lavoar.

Mobilierul de baie rustic, cu accente naturaleDacă dorești pentru baia ta piese de mobilier cu materiale din natură (lemn, piatră, ceramică) și accente de verde, beige, maro, atunci trebuie să alegi stilul Natural. Este stilul de amenajare dedicat celor care locuiesc în spaţii urbane aglomerate, iar acasă îşi doresc o oază de linişte şi o întoarcere la natură, la rădăcini.

Sugestia noastră pentru mobilier de baie rustic: soluţiile de mobilă modulară pentru baie City, pe culorile verde şi lemn auriu. Astfel vei putea să alegi exact corpurile de care ai nevoie, pentru baia ta de dimensiune mică sau medie.

În schimb, dacă eşti norocosul posesor al unei băi mari, ai libertatea să alegi oricare dintre piesele setului de mobilier Piano în stil rustic.


După cum ai văzut, există zeci de soluţii diferite pentru mobilierul de baie, în funcţie de stilul decorativ sau de dimensiuni. Pe toate le găseşti în magazinele Leroy Merlin, iar colegii noştri abia aşteaptă să te ajute!