Mobilierul de curte și grădină: ce variante ai la dispoziție

Mobilierul de curte şi grădină este un element esențial dacă vrei să amenajezi eficient spațiul din jurul casei tale, pentru a petrece cât mai mult timp în aer liber, alături de familie şi prieteni.

În magazinele Leroy Merlin ai la dispoziţie o gamă largă de mobilier pentru curte și grădină, așa că vom face o analiză a celor mai interesante produse pe care le poți achiziționa.

Balansoarul, alegerea clasicăPoate nicio altă piesă de mobilier de grădină nu este atât de dorită precum balansoarul. Momentele de relaxare într-o curte primitoare nu ar fi la fel fără acest produs, numit şi leagăn de grădină.

Ai la dispoziție un balansoar bej, pentru 3 persoane, dimensiunea 180 x 110 x 156 cm. Materialele folosite sunt metal și textile, culoarea predominantă este bej, iar protecția de soare este reglabilă. Dacă vrei un balansoar cu aspect mai elegant, ai la dispoziție acest balansoar bej Deluxe. Este un balansoar pentru 3 persoane, din oțel și poliester, cu inserţii care imită ratanul.

Umbrela de grădină, o alegere înțeleaptăExpunerile prelungite la soare nu sunt recomandate, mai ales în intervalul orar 11-16, așa că ai nevoie de o umbrelă pentru grădina sau terasa ta.

Poți alege, de exemplu, umbrela excentrică Naterial Herra cu o lățime de 3 metri. Aceasta are o formă octogonală, iar materialele componente sunt aluminiul și poliesterul.

Lângă umbrelă s-ar potrivi și o masă extensibilă Upsilon, pentru 4 persoane. Aceasta este confecționată din aluminiu și sticlă, culoarea predominantă este gri, oferă protecție pentru razele UV și este impermeabilă.

O alegere şi mai practică ar fi acest set de masă cu 4 scaune și umbrelă, culoare predominantă bej, impermeabil.

Hamacul, un produs căutat pentru curteÎn topul celor mai populare produse de mobilier pentru curte şi grădină se află hamacul. Mulți cumpărători preferă acest produs pentru senzația unică de relaxare pe care o oferă în aer liber.

Poți alege un hamac cu diverse culori, cu bara din lemn și o lungime de 2 m. Din această categorie de produse mai ai la dispoziție și hamacul tip scaun, din lemn cu poliester, model cu dungi, dimensiunea 140 x 200 cm.

Seturile de mobilier pentru grădină, opțiunea cumpărătorului pragmaticCând ai planuri serioase pentru mobila din grădina ta, o atitudine pragmatică este să te uiți la seturile de mobilier. Explicația este simplă: raportul calitate/preţ este, de multe ori, cel mai bun.

Există, de exemplu, un set mobilier pentru relaxare cu masă, 2 scaune și sofa, negru şi gri. Dacă vrei o variantă la un buget mai mic, poți alege un set de picnic din aluminiu format dintr-o masă cu două băncuțe.

Totodată, poți lua decizia de a cumpăra doar o canapea de grădină, pentru 2 sau 3 persoane, din imitație ratan și textil. La aceasta, poți adăuga ulterior un fotoliu din aluminiu și imițatie ratan. În plus, dacă vrei să obții o atmosferă mai exotică pentru curtea ta, poți achiziționa un șezlong de plajă, cu roți. Acesta este impermeabil și oferă protecție la razele UV.

Nu uita de grătar, o achiziție necesarăO curte mare fără grătar, în România, parcă nu este completă. Pentru o masă copioasă la iarbă verde, cu prietenii, este o achiziție foarte importantă.

Poți alege un grătar cu gaz Kenton pentru 12-14 persoane, cu suprafața de gătit din fontă emailată. Accesorii incluse: deschizător sticle, cârlige pentru accesorii, termometru. Dacă vrei ceva mai clasic pentru terasa ta, cu aspect mai retro, poți alege grătarul cu afumătoare Tennessee, dimensiunea 66 x 37 cm, pe cărbune. Materialul suprafeței de gătit este oțel emailat, iar garanția este de 2 ani.

Mobilierul de grădină pentru copiiCum să uităm de distracţia prichindeilor? Copiii vor, de multe ori, să aibă propriul mobilier atunci când se relaxează pe terasă, așa că nu uita să cumperi și ceva dedicat lor.

Astfel, ai la dispoziție un set mobilier pentru copii, model leu. Acesta este format dintr-o masă, o umbrelă și două scaune pentru relaxare. Materialele folosite sunt plasticul și oțelul, iar culoarea predominantă este portocaliul. Dacă dorești un alt model, poți încerca și varianta cu gărgăriță, unde culoarea predominantă este roșul.

Totodată, poți achiziționa, separat, doar un fotoliu de grădină pentru copii, model leu sau model gărgăriță.

Vrei un mobilier de calitate pentru grădina ta, dar la un preț foarte bun? Hai acum în magazinele Leroy Merlin și alege rapid produsele preferate!