Oglinda LED, o soluție eficientă pentru baia ta

Oglinda de baie cu tehnologie LED este o soluție eficientă și elegantă dacă vrei să obții o lumină suficient de puternică pentru baia ta, dar cu un consum redus de energie (deci cu costuri reduse faţă de iluminarea tradiţională).

În acest articol îți prezentăm opțiunile disponibile pentru alegerea unei oglinzi LED potrivită băii tale. Alegerea nu este ușoară, mai ales când ai la dispoziţie o gamă largă de oglinzi pentru baia şi casa ta.

Oglinda LED - un design practic şi elegantOglinzile cu led pentru baia ta pot fi găsite într-o varietate largă de dimensiuni și forme. Dacă vrei un design basic, dar de efect, poți alege o oglindă LED simplă cu dimensiunea 60 x 80 cm, grosime 5 cm. Aceasta are o formă dreptunghiulară, lumină neutră (cea care imită cel mai bine lumina naturală) și tratament anticoroziv pentru a rezista umezelii din baie.

Dacă dorești o oglindă LED cu lumină rece (acea lumină albă puternică, uşor albăstruie), poți alege oglinda LED Essential, cu dimensiunea 60 x 70 cm, grosime 3 cm, formă dreptunghiulară.

Totodată, o oglindă cu suport/poliţă din metal poate aduce un aer modern în baia ta. În acest sens, poți alege oglinda cu LED Easy, dimensiunea 60 x 70 cm, grosime 3 cm şi prindere cu șuruburi/dubluri.

Ai nevoie de o oglindă de dimensiuni chiar mai mari? Nicio problemă, există oglinda cu LED Easy şi la dimensiunea 105 x 70 cm, grosime 3 cm. Forma este dreptunghiulară, iar tipul de prindere este cu șuruburi/dibluri.

Ajustarea luminii, o opțiune utilăOglinzile LED sunt disponibile pe mai multe modele, în funcție de căldura și intensitatea luminii. Aşadar va trebui să alegi. Ce-ai zice, însă, de o oglindă cu LED la care poți regla toate acestea? Da, poți alege între o lumină caldă, neutră sau rece. Poți alege chiar și între o lumină mai slabă sau mai puternică.

Astfel îţi propunem oglinda LED asimetrică Gota, cu tratare antiaburire şi prindere cu șuruburi/dibluri.

Vrei o oglindă LED cu aceleași opțiuni, dar pe formă clasică dreptunghiulară? Poți alege oglinda LED Neo, cu dimensiunea 75 x 90 cm, cromată.


Dacă ai nevoie de o oglindă LED bună, cu sau fără opţiuni suplimentare, dar cu un preț excelent, te aşteptăm în magazinele Leroy Merlin!