Pardoseala de interior: moduri de utilizare pentru a transforma casa in acasa

Doresti o pardoseala cat mai confortabila?

Nu exista doar parchetul gros sau mocheta moale... Mai este si gresia! Intr-adevar, incredibila paleta de materiale si decoruri permite personalizarea si insufletirea pardoselilor sau peretilor.

Asadar, redescoper-o acum, reorienteaz-o, asociaz-o cu alte materiale... Pe scurt, exprima-te!

1. Creeaza gresia prin asocieri de materiale si culori infinite
Gresia permite toate fanteziile. Cu un aspect de covoras pentru sol de cativa metri patrati, delimiteaza o zona fara perete despartitor.
Cu o aparenta inselatoare, poate imita lemnul sau piatra.
Fie discret, fie extravagant, isi ajusteaza multiplele combinatii dupa toate decorurile dvs.
Singura limita este imaginatiata!

2. Pe soluri sau pereti, gresia sau faianta creeaza ambianta
Pentru a pune in valoare insertul, imbraca-l cu acelasi material pe toata suprafata, ca aceasta combinatie realizata cu o faianta cu motive grafice. O idee originala pentru integrarea semineului in incapere si pentru personalizarea sa in functie de decor.

Imbracarea acestui perete ii confera un rol decorativ central. Atrage privirile, creeaza decorul si incalzeste in acelasi timp. In privinta culorilor si a motivelor, da frau liber imaginatiei: inspira-te, creeaza-ti propriile asamblaje si combina dupa propriile gusturi si dorinte!

Se intampla ca o pardoseala sa fie partial uzata sau deteriorata.
Pentru a limita lucrarile, poti sa inlocuiesti doar partea deteriorata si sa profiti de asta pentru a compune un decor pe sol. Si atunci, dalele de ciment ofera o optiune ideala: jocul de motive si culori iti permite sa compui adevarate creatii, care, pe deasupra, nu se uzeaza.
Interesant stilul industrial inspirat din loft-urile newyorkeze! Pont: lemnul, materialul dominant, calduros si linistitor, este asociat cu albul, negrul si nuantele de gri.

Pe jos, o gresie imita la perfectiune un parchet brut vechi si uzat si permite o intretinere mai usoara. Cat despre dalele de ciment folosite pentru panou, acestea sublimeaza spatiul.