Pardoseala de interior: moduri de utilizare pentru a transforma casa în acasă

Dorești o pardoseală cât mai confortabilă?

Nu există doar parchetul gros sau mocheta moale... Mai este și gresia! Într-adevăr, incredibila paletă de materiale și decoruri permite personalizarea și însuflețirea pardoselilor sau pereților.

Așadar, redescoper-o acum, reorienteaz-o, asociaz-o cu alte materiale... Pe scurt, exprimă-te!

1. Creează gresia prin asocieri de materiale și culori infinite
Gresia permite toate fanteziile. Cu un aspect de covoraș pentru sol de câțiva metri pătrați, delimitează o zonă fără perete despărțitor.
Cu o aparență înșelătoare, poate imita lemnul sau piatra.
Fie discret, fie extravagant, își ajustează multiplele combinații după toate decorurile dvs.
Singura limită este imaginațiata!

2. Pe soluri sau pereți, gresia sau faianța creează ambianța
Pentru a pune în valoare insertul, îmbracă-l cu același material pe toată suprafața, ca această combinație realizată cu o faianță cu motive grafice. O idee originală pentru integrarea șemineului în încăpere și pentru personalizarea sa în funcție de decor.

Îmbrăcarea acestui perete îi conferă un rol decorativ central. Atrage privirile, creează decorul și încălzește în același timp. În privința culorilor și a motivelor, dă frâu liber imaginației: inspiră-te, creează-ți propriile asamblaje și combină după propriile gusturi și dorințe!

Se întâmplă ca o pardoseală să fie parțial uzată sau deteriorată.
Pentru a limita lucrările, poți să înlocuiești doar partea deteriorată și să profiți de asta pentru a compune un decor pe sol. Și atunci, dalele de ciment oferă o opțiune ideală: jocul de motive și culori îți permite să compui adevărate creații, care, pe deasupra, nu se uzează.
Interesant stilul industrial inspirat din loft-urile newyorkeze! Pont: lemnul, materialul dominant, călduros și liniștitor, este asociat cu albul, negrul și nuanțele de gri.

Pe jos, o gresie imită la perfecțiune un parchet brut vechi și uzat și permite o întreținere mai ușoară. Cât despre dalele de ciment folosite pentru panou, acestea sublimează spațiul.