Piscinele pentru copii: ce tipuri sunt disponibile şi cum alegi

Piscinele pentru copii, care pot fi așezate în exteriorul casei, pot reprezenta o achiziție extrem de inspirată dacă dorești un loc de joacă pentru copii în zilele călduroase de vară.

În rândurile care urmează vom încerca să analizăm ce fel de piscine pentru copii ai la dispoziție, dar și ce accesorii ar trebui să cumperi pentru ca totul să decurgă fără probleme.

Piscinele gonflabile pentru copii, o alegere inspiratăÎn perioada anotimpului călduros, copiii vor, de regulă, atât un loc de joacă în aer liber, dar și să scape de arșița de afară. În acest context, o piscină gonflabilă de calitate este o alegere foarte potrivită. Dacă dorești o piscină gonflabilă de dimensiuni mici, poți alege piscina gonflabilă pentru copii cu diametrul de 122 cm și înălțimea de 25 cm, BestWay, din vinil, care vine la pachet cu un petic pentru reparare.

Poți alege şi o piscină gonflabilă de mărime medie, cu dimensiunea 150 cm diametru x 53 cm înălțime totală, BestWay. Piscina are un volum pentru apă de 0,45 metri cubi, este din PVC și vine la pachet cu un petic pentru reparare.

Dacă dimensiunile dorite pentru piscina gonflabilă de exterior sunt chiar mai mari, poți alege această variantă, din PVC și poliester, care are un diametru de 244 cm și o înălțime totală de 66 cm.

În final, cea mai mare dimensiune disponibilă este această piscină gonflabilă de copii, cu 305 cm diametru x 76 cm înălțime totală, materiale 25% ABS și 74% PVC, care vine la pachet cu o pompă de apă (220-240V, cartuș 58093 I).

Piscine de exterior gonflabile foarte mari, perfecte şi pentru adulţiDacă dorești o piscină gonflabilă pe care să o poată folosi adulţii, dar şi copiii, poți alege o piscină Intex, din vinil, cu un diametru de 366 cm și o înălțime totală de 76 cm. Aceasta are un volum de apă de 5,6 metri cubi și vine la pachet cu un cartuș filtrare apă AT 2 m³/h.

Piscina gonflabilă cu cea mai mare dimensiune, perfectă pentru o petrecere în apă cu familia şi prietenii, este această piscină din PVC, cu cadrul din metal. Are dimensiuni exterioare de 457 cm diametru x 107 cm înălțime totală și un volum de apă de 14,9 metri cubi. Produsul vine la pachet cu mai multe accesorii: pompă de apă (220-240V, cartuș 58094 II), scăriță și folie de protecție.

Nu uita să cumperi accesorii pentru piscinăDupă ce ai ales și cumpărat piscina de copii potrivită, nu uita că ai nevoie și de accesorii, pentru ca totul să decurgă fără probleme pe termen lung. Ai la dispoziție o gamă largă de accesorii aici. Orice ar fi, nu uita de termometrul pentru piscină: poți alege termometrul plutitor Naterial, dimensiuni 20 x 6 x 1,5 cm sau termometrul de piscină Summer Fun, care trebuie ancorat. Un alt accesoriu foarte important este filtrul pentru pompa de apă, care are rol în curățarea și filtrarea apei. Două variante ar fi filtrul Intex pentru pompă piscină, 1249 L/h și filtrul Bestway pentru pompă piscină 5678 L/h.

Pentru umflarea piscinei gonflabile poți cumpăra o pompă de aer manuală BestWay, de 36 cm.

Piscina trebuie curățată și întreținută periodicUn aspect foarte important, mai ales în cazul piscinelor pentru copii, este curățarea și întreținerea. Ai la dispoziție o perie pentru curăţarea liniei apei, din polipropilenă, dar și o perie pentru pereţii piscinei. De asemenea, poate ai nevoie și de un dozator tablete clor Naterial 20 g - dozator plutitor, din polipropilenă, pentru eliberarea tabletelor de clor în piscină.

Protecţia şi repararea piscineiPot apărea probleme şi sigur nu vrei să întrerupi distracţia mult timp. Aşa că îţi recomandăm să ai mereu la îndemână un kit de reparare. Poți achiziționa un kit reparație piscină Naterial, din PVC, care se utilizează pentru repararea piscinelor gonflabile și conține 1 petic din PVC + adeziv. Mai ai la dispoziție și kitul de reparatie Liner, care se utilizează în special pentru reparația fisurilor mici din linner sau a piscinelor din plastic.

Nu în ultimul rând, poate ar fi bine să cumperi și o prelată de acoperire piscină, diametrul 244 cm.

Hai în magazinele Leroy Merlin să alegi piscina ta preferată, alături de accesoriile necesare, la prețuri foarte bune!