Prima actiune de CSR


LEROY MERLIN România  realizează prima sa acțiune de reîmpădurire!


Încă de anul trecut  LEROY MERLIN a luat curajoasa decizie de a colabora exclusiv cu furnizorii de produse din lemn care sunt certificate Forest Stewardship Council (FSC), adică furnizorii care obțin lemnul din surse responsabile. Anul acesta ne-am dorit să continuăm acest demers dar și să facem un pas în plus, implicându-ne în acțiuni de Responsabilitate Socială ce au un impact pozitiv asupra lemnului și pădurilor.

În acest context, am ales ca prima noastră acțiune de Responsabilitate Socială (CSR) să fie o continuare firească a primelor demersuri de protejare a patrimoniului forestier.

Am decis să colaborăm cu asociația ‘Se Poate’ pentru un prim proiect de împădurire a unei suprafețe situate în comuna Lipănești, lângă Ploiești.

Într-o singură zi, 83 de colegi voluntari  din  cadrul companiei (servicii suport și magazinul din Ploiești), am plantat peste 4000 de puieți de salcâm, care  vor compensa pentru 600 de tone de CO₂.

Ne bucurăm de participarea la această acțiune și de feedback-ul pozitiv primit atât de la organizatori, cât și de la colegii noștri.

Cu siguranță vom continua pe această cale !