Valorile noastre

Misiunea noastră

Ne implicăm în construcția, întreținerea, renovarea și decorarea locuințelor românilor. Tot ceea ce facem are ca scop îmbunătăţirea vieţii clienţilor şi a lumii în care trăim.


Vrem să fim aproape de clienții noștri și să îi ajutăm să-și înfrumusețeze căminul cu costuri minime. Împreună construim ACASĂ... acel ACASĂ unde abia așteptăm să ne întoarcem după serviciu, unde ne dorim confort și liniste... ACASĂ unde ne bucurăm de familie și ne invităm prietenii... Te ajutăm să faci cea mai bună alegere în funcție de nevoia ta și îți venim în întampinare cu prețuri pentru toate bugetele. Zi de zi!


Ne bazăm pe pasiunea pentru vânzări și dedicarea față de client ca să oferim cea mai bună consiliere și o gamă adaptată tuturor celor care ne vizitează.

Serviciile noastre

Printre serviciile LEROY MERLIN vei regăsi câteva opțiuni unice pe piața de bricolaj și construcții din România: vocea clientului, livrare express, livrare prestabilită, retur marfă în 90 de zile, serviciu post-vânzare, finanțare, mixare vopsea, debitare lemn, închiriere unelte, banc de lucru, pauză de cafea, lumea micilor bricoleuri, Wi-Fi, bornă de facturare, rambursare 2x diferența.

Cum am ajuns aici? Iată povestea LEROY MERLIN

1923
Adolphe LEROY și Rose MERLIN, asociați atât în viață cât și în afaceri, deschid un magazin în care comercializează surplusul de produse americane rămase după război.
1933
Încurajați de acest prim succes, cei doi decid să vândă materiale de construcții și mobilier. Politica lor constă în a practica prețuri accesibile pentru toți.
1947
Soții Adolphe Leroy și Rose Merlin își continuă aventura deschizând depozite suplimentare în nordul Franței.
1960
Societatea ia numele de LEROY MERLIN și inventează livrarea la domiciliu - o premieră la momentul respectiv.
1966
Se deschide primul magazin de bricolaj LEROY MERLIN, în nordul Franței. Succesul este atât de mare încât se decide dezvoltarea la nivel național, iar numărul magazinelor crește.
1979
Se semnează un acord de participare cu grupul Auchan care va deține 50% din capitalul LEROY MERLIN. Această etapă decisivă permite un transfer de know-how de la un pionier în domeniul marii distribuții către o societate familială.
1982
Familia Mulliez preia conducerea LEROY MERLIN. Astfel începe aventura mondială, deschizându-se magazine în 12 țări din lume și oferind tuturor clienților ocazia de a-și amenaja casa cu produse de calitate la prețuri accesibile.
1989
LEROY MERLIN devine un lanț de magazine internațional odată cu deschiderea magazinului din Madrid, Spania.
1996 - 1998
Se deschid magazine în Polonia, Italia și Brazilia.
2007
Ia naștere Grupul ADEO – entitatea sub cupola căreia se află lanțul de bricolaj, decorațiuni și contrucții LEROY MERLIN, alături de alte câteva nume de magazine dedicate bricolajului având fiecare o gestiune autonomă.
2003 - 2011
Noi colegi se alătură lanțului internațional LEROY MERLIN odată cu deschiderea magazinelor din Portugalia, Rusia, China, Grecia, Ucraina și Cipru.
2011
Deschidem primul magazin LEROY MERLIN România, în centrul comercial Colosseum din București. LEROY MERLIN Colosseum devine magazinul recordurilor: unul dintre cele mai mari magazine de bricolaj din România, cel mai mare magazin LEROY MERLIN din grupul ADEO (17.000 m2) și al 302-lea magazin LEROY MERLIN din lume.
2014
Deschidem al doilea magazin LEROY MERLIN România, în Craiova; Facem un pas major în dezvoltarea LEROY MERLIN România: achiziționarea BauMax și demararea proiectului de remodelare a magazinelor.
2015
Deschidem 6 magazine: Ploiești, București - Sun Plaza, București - Alexandriei, Brașov, Cluj-Napoca - Calea Turzii și Sibiu.
2016
Continuăm dezvoltarea la nivel național și desc hidem alte 7 magazine: Constanța, Cluj-Napoca - Aurel Vlaicu, Târgu Mureș, Suceava, Bacău, Iași și Timișoara.
2017
Am deschis al 16-lea magazin LEROY MERLIN România, în Oradea. Am activat Wi-Fi gratuit și nelimitat în toate magazinele noastre. Am demarat proiectul „Vizite la locuitori” – un demers unic pe piața de bricolaj și construcții din România, prin care avem ocazia să ne cunoaștem și mai bine clienții actuali și potențiali. Astfel putem oferi servicii din ce în ce mai bune și putem aduce în magazinele noastre produse adaptate exact cerințelor actuale. Vrei să te vizităm? Contactează-ne!
2018
Am învățat că aproape înseamnă să fim aproape de clienții noștri și de nevoile lor. Așa că am deschis al 17-lea magazin LEROY MERLIN România - Craiovița, acesta fiind în același timp al doilea Leroy în Craiova.
Împreună am adus confort și bucurie în casele clienților noștri și nu doar lor. Am crescut, ne-am maturizat și am învățat că emoția este la fel de importantă ca prețul ei. Am trecut de la „Prețuri uimitoare pentru o casă primitoare” la „Împreună construim acasă”.

...și aventura continuă!